Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’australiana que ha sobreviscut a tres atacs terroristes en tres mesos i …

235Shares

Julia Monaco, una jove de 26 anys natural de Melbourne, Austràlia, ha presenciat en menys de tres mesos tres atemptats terroristes. Va ser testimoni durant el dia de l’ahir de l’atemptat a la Rambla que ha deixat almenys 14 morts i més de 126 ferits, però anteriorment va assistir als atacs a London Bridge i en París.Así ho han confirmat diversos mitjans australians, com 9news i 3aw, que han pogut parlar amb Monaco. “En una fracció de segon, tot va esdevenir un pandemònium absolut”, assegura la jove. El passat 3 de juny, Monaco estava al metro de Londres just quan va tenir lloc l’atropellament a London Bridge, que va deixar 8 morts i 48 ferits. Pocs dies després, va presenciar com un home va agredir tres policies a les portes de la catedral de Notre Dame, a París.Ayer, Monaco visitava Barcelona amb un grup d’amigues i estava a la Plaça de Catalunya quan va tenir lloc l’atropellament massiu que ha deixat a almenys 14 morts ia 126 ferits de 34 nacionalitats. Les autoritats les van obligar a refugiar-se en una botiga propera i a tombar a terra, allunyades de les ventanas.Pese a la seva mala sort amb els seus viatges, ha assegurat que no deixarà de viatjar i que no es deixarà vèncer pel terror. “No tinc ganes de tornar a casa. Sento que vull quedar-me aquí i no deixar que ells, siguin els que siguin, guanyin”, comentava en declaracions al medi 3aw.Monaco no és l’única persona de nacionalitat australiana que ha assistit a múltiples atemptats. Segons ha publicat el diari Daily Mail, Michael Christou ha assistit tant a l’atropellament de London Bridge com al de La Rambla.

Comentaris
235Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari