Press "Enter" to skip to content

[Atemptat Barcelona] La vergonyosa publicació del Partit Popular contra els catalans que ha fet esclatar la xarxa i que han hagut de…

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
248Shares
Puntuació dels lectors

El partit popular d’Alella ha publicat en les seves xarxes socials una frase donant a entendre que Barcelona es mereixia l’atemptat per voler la independència, les rèpliques no s’han fet esperar i han hagut de esborrar la publicació i disculpar-se.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
248Shares

2 Comments

  1. Jordi Jordi 20 d'Agost de 2017

    Bueno, axo es una petita imatje de lo que es el PP, recurdeu que tot España va surti al carrer per di no a la guerra, pues els Fde P del PP al cap del ex president José M Azar, no van fe cas a la gent y de aquí aquet adi del musulmans sobre nos altres els terroristes de veritat son el del PP, PP, PP, PP Sensa ducta

  2. Anton Anton 20 d'Agost de 2017

    Partido popular ya esta bien ,en politica no vale todo y utizar a los muertos y el terrorismo no es de recibo si tuvierarais un poco de decencia politica i oersonal tendriais que pedir disculpas, pero no sois decentes i no lo hareis

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
248Shares