Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ALERTA]Younes Aboyaaqoub,22 anys, l’home que busquen els Mossos i …

Comparteix
144Shares

Els Mossos d’Esquadra busquen Younes Aboyaaqoub, de 22 anys i natural del Marroc. La cèl·lula jihadista que va atemptar a la Rambla de barcelona i a Cambrils hauria estat integrada per una dotzena membres: 5 d’ells van ser abatuts a Cambrils; 4 han estat detinguts (3 a Ripoll i un a Alcanar), i 2 haurien mort en l’explosió al xalet d’Alcanar.

Segons informa, Younes Aboyaaqoub hauria aconseguit fugir. L’últim domicili que consta és de la localitat de Ripoll.

Segons ha confirmat el major del Mossos, Josep Lluís Trapero, en un programa especial a TV3, les cinc persones abatudes a Cambrils ja han estat identificades. Els Mossos no descarten que l’home que va conduir la furgoneta dijous per la Rambla de Barcelona i va matar 13 persones sigui un dels terroristes abatuts a Cambrils, de matinada, però encara no l’han identificat. Segons el major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, l’explosió de la casa d’Alcanar on els terroristes emmagatzemaven bombones de butà va precipitar la seva acció mortífera.

Tres vehicles

La policia catalana també creu que la cèl·lula jihadista de Cambrils disposava de tres vehicles. Un va ser el que utilitzaven els membres abatuts aquest dijous a la nit. El segon seria el trobat a Vic, mentre que n’hi hauria un tercer que hauria utilitzat per fugir des de Cambrils Younes Aboyaaqoub. Aquest tercer vehicle ja ha estat localitzat i és una furgoneta.

Alguns testimonis de l’atemptat a Cambrils apunten aquesta possibilitat, ja que parlen d’un grup més nombrós que va pujar a dos vehicles diferents.

Comentaris
Comparteix
144Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari