Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Escenes violentes amb Josep Anglada a Vic durant el minut de silenci

Comparteix
0Shares

Moments abans de fer el minut de silenci a Vic s’ha produït un incident amb el regidor de Plataforma Vigatana, Josep Anglada. Aquest i dues persones més han mostrat uns cartells del seu partit (SOMI) on s’hi llegia “Fora jihadistes de Catalunya” i el símbol de prohibició de mesquites. Alguns dels regidors del consistori s’han posat per davant d’Anglada per tapar el rètol i s’han sentit alguns crits demanant que es retiressin aquests rètols.

Segons informa Naciodigital , el regidor d’ERC Jaume Colomer li ha arrabassat a Anglada el seu cartell. I quan Anglada ha intentat recuperar-lo, el regidor Arnau Martí (Vic per a Tots) l’ha intentat retenir. Uns moments després Anglada ha agredit a Martí, i el regidor Colomer s’ha posat pel mig empenyent el regidor de Plataforma Vigatana. L’Ajuntament de Vic i Martí ja han anunciat que denunciaran aquesta agressió; mentre que Anglada també denuncia els dos regidors per “injúries i coaccions”.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari