Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Els Mossos abaten quatre presumptes terroristes a Cambrils,Cinc civils ferits i un agent dels Mossos està…

Comparteix
175Shares

Els Mossos d’Esquadra han abatut aquest dijous a la nit quatre presumptes terroristes a Cambrils i n’haurien ferit un cinquè. La policia catalana no ha xifrat oficialment el nombre de persones abatudes, tot i que l’agència Efe assenyala que són quatre, citant fonts policials.

A banda dels quatre presumptes terroristes abatuts, els Mossos apunten que hi ha “un cinquè autor” ferit i que està detingut pels mateixos fets.

Els presumptes terroristes han estat abatuts a la vorera de davant del Club Nàutic, al port de Cambrils. Els Mossos tracten els fets com un “atac terrorista” en què els membres de la cèl·lula haurien envestit amb el vehicle diverses persones al centre de Cambrils, que haurien quedat ferides. Fonts policials diuen que anaven amb explosius.

Hi hauria un agent dels Mossos ferit greu.

Després d’aquest atac, els Mossos han interceptat els atacants i els han disparat.

La policia demana a la població que no surti de casa.

Comentaris
Comparteix
175Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari