Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA] Actualització de dades oficials : 126 ferits en els atemptats de Barcelona i de Cambrils: 61 donats d’alta, 65 encara…

Comparteix
126Shares

126 ferits en els atemptats de Barcelona i de Cambrils: 61 donats d’alta, 65 encara ingressats
Actualització de dades oficials: els dos atemptats han provocat 126 ferits, 120 a Barcelona i 6 a Cambrils. S’han donat d’alta 61 persones (59 a Barcelona i 2 a Cambrils) i queden ingressades 65 persones (61 a Barcelona i 4 en centres hospitalaris de Tarragona). ⁠⁠⁠De les 61 persones ingressades a Barcelona, 17 estan crítics, 25 són greus, 7 menys greus i 12 lleus. De les 4 persones ingressades a Cambrils, 3 greus i 1 menys greu.

24 metges forenses del departament de Justícia han treballat tota la nit fent les autòpsies de les persones mortes ahir.

Es confirmen les quatre detencions: una a Alcanar i tres a Ripoll

Tres dels detinguts són de nacionalitat marroquina, i un altre de Melilla. Cap dels detinguts té antecedents per terrorisme, “com a molt delictes comuns”, ha dit Trapero. El més jove té 21 anys i la resta 28, 34 i 27 anys.

“Cap dels noms que ens han anat apareixent és en cap base de dades dels cossos policials de l’Estat com a persones d’interès en l’àmbit del terrorisme”, assegura. “A l’escorcoll s’ha trobat documentació que s’està estudiant, i al vehicle intervingut a Cambrils s’han trobat una destral i ganivets”.

Comentaris
Comparteix
126Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari