Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Núria Suárez – Recortes Cero: «L’1-O és una estafa antidemocràtica»

Comparteix
0Shares

Núria Suárez, coordinadora de Recortes Cero, ha assegurat en un comunicat que el referèndum de l’1-O és «una estafa antidemocràtica». És per això que des d’aquesta plataforma s’ha posat en marxa una campanya d’aferrar cartells per tota l’àrea metropolitana de Barcelona amb el lema ‘l’1-O Estafa Antidemocrática’.

Segons informa elmon.cat recortes Cero considera que no es pot acceptar un procés en el qual “l’oposició és marginada i s’ataquen els principis democràtics eliminant el debat parlamentari i la possibilitat d’esmena”. La plataforma considera que “una decisió que podria suposar acabar amb els llaços d’unitat d’un poble treballador que ha lluitat unit contra el franquisme, la guerra o el terrorisme, o fraccionar de forma dràstica una classe obrera ja sotmesa a l’atomització imposada per la reforma laboral del PP, amb el suport d’Artur Mas, no es pot prendre sense un ampli, extens, plural i profund debat en tota la societat catalana”.

Recortes Cero denucia en un comunicat que Carles Puigdemont i Mariano Rajoy són “dues cares de la mateixa moneda”, i que “Puigdemont, com a hereu d’Artur Mas, ha donat suport a totes les retallades del PP, i ha estat qui més agressivament ha aplicat les retallades de la Troica a Catalunya, donant-los continuïtat amb els últims pressupostos”.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

2 Comments

  1. Francisco Francisco

    Tu ets la estafa en persona!! Ves-te´n, a la mer.., o millor a formular honors al carnisser del “valle de los caidos”

  2. Jordi Jordi

    Por culpa del expolio de 16000 millones… se han hecho recortes… hay no dices nada… si queremos construir un nuevo pais donde los recortes sean cero, donde no tengamos que pagar el castor, las autopista solo de Madrid. Habla del expolio de la hucha de las pensiones… Esta vez no hay vuelta atras es un pueblo que empuja, harto de chorizo incluso de gente como tú

Deixa un comentari