Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ALERTA] Driss Oukabir, de Ripoll, principal sospitós de l’atemptat de Barcelona

Comparteix
129Shares

El presumpte autor de l’atemptat de Barcelona d’aquest dijous és Driss Oukabir, un jove de menys de 30 anys resident a Ripoll. El sospitós, nascut a Marsella, va ser estudiant de l’escola Vedruna del mateix municipi i és conegut a la població. El seu domicili es troba al barri de la carretera d’Olot. Driss Oukabir hauria estat el responsable de llogar a Santa Perpètua de Mogoda la furgoneta utilitzada a l’atac.

Segons informa Naciodigital.cat un familiar del principal sospitós de l’atac a Barcelona hauria estat detingut a Ripoll per ser interrogat. Es tracta del germà petit de Driss Oukabir, que també resideix a Ripoll. Tot i que fonts policials no confirmen encara la detenció, el germà del sospitós estaria detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. S’han mobilitzat de forma extraordinària agents policials d’Osona i el Ripollès.

Segons fonts de la capital del Ripollès, fa pocs dies Driss Oukabir va haver d’acudir a les dependències judicials citat per un judici. La repercussió de l’atemptat i la difusió de les imatges i del nom del sospitós han estat tals, que fins i tot s’ha creat una entrada a la Viquipèdia amb el seu nom.

Comentaris
Comparteix
129Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari