Press "Enter" to skip to content

[Twitter] Albert Rivera encén la xarxa amb aquesta piulada , però hem d’esperar fins a la tardor…

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
155Shares

MESURES PENDENTS DEL PACTE ANTICORRUPCIÓ

Aquesta iniciativa, que també preveu que els encausats judicialment o condemnats per corrupció no puguin ocupar càrrecs públics ni concórrer a eleccions –tot i el pacte anticorrupció anava més lluny perquè parlava de “imputats” -, encara pot patir molts canvis en el tràmit parlamentari . “Esperem que aquesta tardor es pugui acabar d’aprovar, amb la qual cosa aquesta mesura també estaria concretada”, ha indicat Villegas.

Sobre la supressió dels aforaments polítics i la limitació de mandats del president del Govern, les dues condicions que estan més encallades, el número dos de Ciutadans ha afirmat que intentaran convèncer al PP, al PSOE ia Units Podem per reactivar la propera tardor . La primera requeriria d’una reforma de la Constitució que Cs creu que podria ser puntual i exprés, mentre que la segona es faria modificant la Llei de Govern.

Davant el suggeriment de Rajoy que li agradaria repetir com a candidat a la Moncloa, Villegas ha dit que això ho decidirà el líder del PP o el seu partit. “No sé com es prenen les decisions al PP, no sé si pinta molt el partit o si les pren directament el senyor Rajoy”, ha apuntat abans de recordar que el mateix cap de l’Executiu havia parlat de no superar els vuit anys en el càrrec i que ell veurà “si compleix amb la seva paraula o si canvia d’opinió”.

Comentaris
Comparteix
155Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
155Shares