Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Paulinho , el nou fitxatge del BARÇA (40 Milions) fa esclatar la xarxa amb aquesta piulada ” Puta Catalunya , Puta ….

Comparteix
0Shares

El jugador internacional brasiler Paulinho Bezerra és oficialment nou jugador del FC Barcelona una vegada que el club blaugrana ha confirmat aquest dilluns l’acord amb el Guangzhou Evergrande xinès per al traspàs del migcampista de 29 anys per un valor de 40 milions d’euros.Peró comença amb mal peu.El jugador brasiler va pronunciar unes paraules vergonyoses contra l’equip blaugrana i contra Catalunya l’any 2013.

Comentaris
Comparteix
0Shares

3 Comments

 1. Jesus garcia Jesus garcia

  Recordar lora robo al barcelona y lo dejo arruinado espiando a todo el mundo ahora queréis que vuelva

 2. Josep Villalobos Josep Villalobos

  Doncs comença bè… Som més que un Club… De vegades hi há que recordarls-hi als nostres directius el propi lema del Barça. No és tan sols futbol, meus amics… És l´esperit del catalanisme i de la nostra independència.

 3. Anònim Anònim

  A spanya. Pro no a Catalunya
  ..

Deixa un comentari