Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[DIADA] 1000 autocars ,més de 50.000 inscrits i que ja s’han mobilitzat…

Comparteix
0Shares

Jordi Sànchez,president de l’ANC,ha volgut destacar que més de 50.000 persones ja s’han inscrit per participar en l’acte que les entitats sobiranistes han convocat a Barcelona per la Diada de l’11 de setembre, i que ja s’han mobilitzat mil autocars.

En una entrevista a Rac1, ha destacat que les entitats aspiren a una participació multitudinària i que es “desbordi” Barcelona de la manera més cívica possible.

“Un dia històric”

Sànchez ha dit que la xifra d’inscrits demostra que la Diada d’aquest any serà “un dia històric”, tenint en compte que quedaran poques setmanes per a la celebració del referèndum anunciat per l’1 d’octubre.

També ha ofert alguns detalls de l’acte: a les 17.14 hores, començaran a desplegar-se unes grans lones i hi haurà un “esclat de color” al centre de Barcelona.

Confiança absoluta en l’1-O

Sobre el referèndum, ha dit que té una confiança “infinita” en què el Govern i el Parlament faran els tràmits necessaris perquè la llei que ha de permetre aquesta votació s’aprovi abans de l’11S.

No dubta que hi haurà unitat entre JxSí i la CUP entorn de l’1-O malgrat les diferències ideològiques d’ambdues formacions: “Encara que Anna Gabriel (CUP) i Santi Vila (JxSí) discrepin en temes concrets, tenen capacitat de coincidit en un comú denominador”.

A quina hora començarà?

La Diada del sí començarà a les 17.14. L’ANC recomana de fer el desplaçament cap a la ubicació amb prou temps. A les 15.00, es tallarà el recorregut al pas de vehicles per garantir la mobilitat i la seguretat dels vianants.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari