Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Impactant baralla al mig del carrer d’Eivissa entre un conductor d’autobús de l’empresa Alsa i una parella en …

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
189Shares

Una parella i un conductor d’autobús van protagonitzar aquest dilluns una baralla a Sant Antoni (Eivissa), davant de les portes del vehicle i la mirada d’altres passatgers i transeünts. El vídeo, que ha estat penjat a Youtube a través del compte Life of Rye, s’aprecia com els dos joves, un home i una dona, i el conductor s’embranquen en una llarga baralla mentre altres persones tracten d’separar una i altra vegada.

Des del Consell d’Eivissa han assegurat que no es tracta d’un autobús del servei públic sinó d’un servei discrecional que realitza l’empresa propietària al marge de les concessions públiques. Igualment, en un comunicat, han condemnat l’agressió que ha patit el treballador i han mostrat el seu rebuig “més absolut” a aquest tipus de comportaments.

Comentaris
Comparteix
189Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser El Financial Times tria Catalunya com la millor regió del sud d’Europa per invertir
189Shares