Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Imatges de la pallissa que va acabar amb la vida d’un turista italià a Lloret de Mar i …

Puntuació dels lectors

El jove italià de 22 anys agredit dissabte en una discoteca de Lloret de Mar va morir a l’hospital Josep Trueta aquest diumenge. Els Mossos d’Esquadra van detenir tres homes, de 20, 24 i 26 anys, de nacionalitat russa, acusats de l’agressió que va deixar el noi en estat molt crític. Els Mossos els investiguen ara per un presumpte homicidi.

Segons informa Naciodigital la policia va rebre l’avís prop de les tres de la matinada, arran d’una baralla es va produir en una discoteca. Les càmeres de seguretat del local van gravar com tres nois van donar cops de puny i puntades de peu al jove italià, colpejant-li també al cap. El Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima en estat molt crític a l’hospital Doctor Trueta de Girona.

Tot plegat va passat pels voltants de les tres de la matinada, una hora on el carrer Riera de Baix s’acumulaven molts turistes, segons han apuntat diversos testimonis que estaven en locals propers.

El sindicat de policia Comunidad de Policías Unidos (CPU) ha difós a través del seu compte de Twitter les imatges de la brutal pallissa.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser