Press "Enter" to skip to content

Gabriel Rufián penja aquesta foto de Iñaki Urdangarin i esclata Twitter ….

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
980Shares
Puntuació dels lectors

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja han començat les vacances al seu refugi estiuenc particular. La localitat francesa de Bidart torna a ser l’escenari escollit per la germana del Rei i el seu gendre per fugir dels fotògrafs i allunyar-se del focus mediàtic que protagonitzen.

Després que els seus fills hagin estat a Mallorca amb la reina Sofia i tots els seus cosins, ja tornen a ser amb els seus pares; començant els dies amb la família paterna. La revista ¡Hola! ha pogut veure la parella a la platja, amb Cristina vestida amb uns shorts de color rosa, una samarreta blanca, barret i ulleres de sol. Els nens han estat jugant a raquetes amb Iñaki, fent surf i unint-se després a la mare asseguda sota el para-sol.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
980Shares

3 Comments

 1. Chameau Chameau 30 d'Agost de 2017

  No, jo no vull marxar d’Espanya. M’ho he repensat i crec que es millor que marxi Espanya si pot ser per Almansa i s’emporti la ineficiència, les corrupcions, els dos reis, la seva democràcia, els negocis “de amiguetes” com aeroports, aves y autovies sense clients, luxoses embaixades com Rabat, Roma (amb 2 embaixadors !!!), etc i ens ho deixi tot com estava abans del 1714.

 2. Algugu Algugu 15 d'Agost de 2017

  Tens tota la raó del món…..voleu continuar en aquest país????????comencem desde dalt…ReiS…germans…fills…cosins…tiets…etc…i després polítics….banquers…jutges…..tots corruptes i són tots ” al carrer “.
  Voleu pagar impostos perquè ells puguin estar millor i nosaltres anar a menys.???
  Jo tinc clar….pagar impostos en un país millor on hi hauran lleis estrictament dures contra els corruptes i polítics mentiders….lladres…delinqüents…etc.
  Anem a per un país millor…..diguem SI.
  PROBEMHO….NO CREC QUE HI PERDEM RES.
  GENT D’AQUÍ I DE FORA….ENDAVANT AMB LES ATXES !!!!!.

 3. Vanessa Vanessa 13 d'Agost de 2017

  Pobrets,i d’altres a la presó per menys i aquest parell de vacances com si res. .em fa vergonya ser encara espanyola..Sort que d’aquí a poc ja marxem. .Jo ja estic fent les maletes. .I vosaltres?

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser
980Shares