Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Gabriel Rufián penja aquesta foto de Iñaki Urdangarin i esclata Twitter ….

Comparteix
980Shares

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina ja han començat les vacances al seu refugi estiuenc particular. La localitat francesa de Bidart torna a ser l’escenari escollit per la germana del Rei i el seu gendre per fugir dels fotògrafs i allunyar-se del focus mediàtic que protagonitzen.

Després que els seus fills hagin estat a Mallorca amb la reina Sofia i tots els seus cosins, ja tornen a ser amb els seus pares; començant els dies amb la família paterna. La revista ¡Hola! ha pogut veure la parella a la platja, amb Cristina vestida amb uns shorts de color rosa, una samarreta blanca, barret i ulleres de sol. Els nens han estat jugant a raquetes amb Iñaki, fent surf i unint-se després a la mare asseguda sota el para-sol.

Comentaris
Comparteix
980Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

3 Comments

 1. Chameau

  No, jo no vull marxar d’Espanya. M’ho he repensat i crec que es millor que marxi Espanya si pot ser per Almansa i s’emporti la ineficiència, les corrupcions, els dos reis, la seva democràcia, els negocis “de amiguetes” com aeroports, aves y autovies sense clients, luxoses embaixades com Rabat, Roma (amb 2 embaixadors !!!), etc i ens ho deixi tot com estava abans del 1714.

 2. Algugu

  Tens tota la raó del món…..voleu continuar en aquest país????????comencem desde dalt…ReiS…germans…fills…cosins…tiets…etc…i després polítics….banquers…jutges…..tots corruptes i són tots ” al carrer “.
  Voleu pagar impostos perquè ells puguin estar millor i nosaltres anar a menys.???
  Jo tinc clar….pagar impostos en un país millor on hi hauran lleis estrictament dures contra els corruptes i polítics mentiders….lladres…delinqüents…etc.
  Anem a per un país millor…..diguem SI.
  PROBEMHO….NO CREC QUE HI PERDEM RES.
  GENT D’AQUÍ I DE FORA….ENDAVANT AMB LES ATXES !!!!!.

 3. Vanessa

  Pobrets,i d’altres a la presó per menys i aquest parell de vacances com si res. .em fa vergonya ser encara espanyola..Sort que d’aquí a poc ja marxem. .Jo ja estic fent les maletes. .I vosaltres?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

980Shares