Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Donald Trump apuja el to contra Corea del Nord després que Kim Jong-un li respongués que és “un paio que…

Comparteix
0Shares

Aparentment, els governs dels Estats Units i de Corea del Nord no tenen la intenció de rebaixar la tensió entre els dos països. L’intercanvi d’amenaces segueix i en les últimes hores ha estat el president Donald Trump l’encarregat de llençar encara més llenya al foc.

Des de la seva mansió a Nova Jersey, on és de vacances, Trump ha assegurat que potser es va quedar curt quan va prometre “un foc i una fúria mai vistos abans” sobre Corea del Nord. Ho ha dit després que el règim de Pyongyang el definís com “un paio que ha perdut la raó”:

Donald Trump: “Hi ha gent que va dir que la declaració era massa dura, però potser no ho va ser prou. Han estat amenaçant el nostre país durant molt de temps. Ja és hora que algú es posi al costat de la gent del nostre país i d’altres països. O sigui que potser l’afirmació no va ser prou dura i tenim el cent per cent de suport dels nostres militars i de tothom. Però, en tot cas, aquesta declaració pot no ser prou dura.”

Periodista: “Què serà més dur que foc i fúria?”

Donald Trump: “Ja ho veureu. Ja ho veureu.”

Sembla que Trump ha trobat en Kim Jong-un i el seu règim el rival perfecte per desplegar a plaer la seva retòrica. I ho ha fet portant l’escalada dialèctica molt lluny, ara amb una amenaça indefinida, com si se li haguessin acabat les paraules possibles.

Això mentre passen els dies i s’acosta la data en què el govern de Corea del Nord va afirmar que volia atacar les bases dels EUA a l’illa de Guam amb quatre míssils. Aquest dijous fins i tot va detallar el recorregut que, suposadament, farien els míssils.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari