Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

L’Estat espanyol “multiplicarà” la presència de la Guàrdia Civil al Prat i…

Comparteix
319Shares

El govern espanyol ha acomplert l’avís que havia fet dijous conforme intervindria de forma directa en el conflicte arran de la vaga d’Eulen a l’aeroport del Prat. Segons ha anunciat aquest divendres el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, després del comitè de crisi reunit a Barcelona, l’executiu central i Aena han acordat iniciar “els preparatius per intensificar la presència de la Guàrdia Civil a l’aeroport”.

Així, el nombre d’agents augmentaria “de forma significativa” i la incorporació es faria “a les diferents línies d’accés per donar la seguretat quant a la necessitat de mantenir l’ordre públic”. No seria, però, una “presència al voltant dels sistemes de control, sinó en les línies de control, perquè existeixi la garantia que no hi hagi aglomeracions que posin en risc la seguretat ciutadana”.
Segons informa Naciodigital, també ha deixat clar que primer vol coordinar-se amb la Generalitat -es reunirà aquest mateix divendres- i que el problema greu i que pot requerir aquestes mesures pot iniciar-se dilluns, quan comença la vaga indefinida prevista pel comitè de vaga.

Comentaris
Comparteix
319Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari