Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Una viatgera “independentista” critica l’ANC al Prat dient :”Què dius, tio… això és estúpid! És…..

Comparteix
611Shares

Una usuària de l’aeroport d’El Prat, que s’ha definit com “molt independentista”, ha criticat el pamflet que l’Assemblea Nacional Catalana ha repartit aquest dimecres per fer campanya pel sí en el referèndum coincidint amb les cues del Prat.

segons informa e-noticies en aquest moment ha estat captat per les càmeres de La Sexta. La viatgera, després que un voluntari de l’ANC li doni el fulletó, li pregunta: “això és culpa de ser espanyol?”. És culpa d’estar sota el Govern de l’Estat espanyol”, li respon. La usuària del Prat rebutja aquesta lectura i diu que “Què dius, tio… això és estúpid! És filar molt prim…”

“Jo sóc molt independentista, però això em sembla massa”, afegeix la usuària de l’aeroport del Prat que marxa amb el fulletó a la mà fent gestos de disconformitat.

Comentaris
Comparteix
611Shares

4 Comments

 1. Chuse Chuse

  Ja… I que justament hi hagi filmant una càmera de la Sexta és una “coincidència”, no? O això és també “filar molt prim”??

 2. Xavier Xavier

  Si es indepe i veu que pot contribuir, es tan facil com ajudar a l’anc. Si sap de marqueting indepe, estic segur que l’anc l’escoltaria i cambiaria, modificaria, milloraria els fulletons perque la gent ho entengues encara millor.
  I si el problema es que esta de viatge; que entri a un cibe o wifi proper, i en comptes de fer un Instam, envii correu electronic a l´anc, que com dic; se l´escoltarà.

 3. jordi jordi

  potser no ho és d’indepe, o sí i obviament pot tenir aquesta opinió, fixeu-vos que no diu que ara es faci unionista, i repeteixo si és que no ho és

 4. Joan Joan

  D’independentistes també n’hi ha de curts.

Deixa un comentari