Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO]Una viatgera “independentista” critica l’ANC al Prat dient :”Què dius, tio… això és estúpid! És…..

Puntuació dels lectors

Una usuària de l’aeroport d’El Prat, que s’ha definit com “molt independentista”, ha criticat el pamflet que l’Assemblea Nacional Catalana ha repartit aquest dimecres per fer campanya pel sí en el referèndum coincidint amb les cues del Prat.

segons informa e-noticies en aquest moment ha estat captat per les càmeres de La Sexta. La viatgera, després que un voluntari de l’ANC li doni el fulletó, li pregunta: “això és culpa de ser espanyol?”. És culpa d’estar sota el Govern de l’Estat espanyol”, li respon. La usuària del Prat rebutja aquesta lectura i diu que “Què dius, tio… això és estúpid! És filar molt prim…”

“Jo sóc molt independentista, però això em sembla massa”, afegeix la usuària de l’aeroport del Prat que marxa amb el fulletó a la mà fent gestos de disconformitat.

Comentaris
COMPARTEIX !
 • 611
  Shares

4 Comments

 1. Chuse Chuse 14 d'Agost de 2017

  Ja… I que justament hi hagi filmant una càmera de la Sexta és una “coincidència”, no? O això és també “filar molt prim”??

 2. Xavier Xavier 13 d'Agost de 2017

  Si es indepe i veu que pot contribuir, es tan facil com ajudar a l’anc. Si sap de marqueting indepe, estic segur que l’anc l’escoltaria i cambiaria, modificaria, milloraria els fulletons perque la gent ho entengues encara millor.
  I si el problema es que esta de viatge; que entri a un cibe o wifi proper, i en comptes de fer un Instam, envii correu electronic a l´anc, que com dic; se l´escoltarà.

 3. jordi jordi 11 d'Agost de 2017

  potser no ho és d’indepe, o sí i obviament pot tenir aquesta opinió, fixeu-vos que no diu que ara es faci unionista, i repeteixo si és que no ho és

 4. Joan Joan 9 d'Agost de 2017

  D’independentistes també n’hi ha de curts.

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser