Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Ultres del Madrid van agredir Viggo Mortensen i amb una ampolla de vi…

Puntuació dels lectors

Per desgràcia portar la samarreta de l’etern rival a la ciutat equivocada pot ser perillós si et trobes un grup d’eixelebrats. És el que li va passar a l’actor Viggo Mortensen a Madrid, amb la diferència que ell no portava la samarreta del Barça, però sí els seus colors, ja que duia l’elàstica del San Lorenzo de Almagro, un club que també vesteix de blaugrana. Això va provocar una confusió entre un grup d’ultres agressius. Viggo Mortensen va explicar l’episodi i com se’n va sortir en una entrevista a la ràdio argentina Vorterix Rock:
Era a la Puerta del Sol arribant a casa d’un amic. Els ultres del Madrid van veure els colors blau i grana de la samarreta del San Lorenzo i allà va començar tot…


L’actor, fidel seguidor del conjunt argentí, no es podia imaginar l’embolic en què es ficaria per portar els colors del San Lorenzo. Tot i això, Mortensen, potser inspirant-se en Aragorn, el seu personatge a El Senyor dels Anells, se’n va sortir com si es tractés d’una escena de pel·lícula.
Van venir i em van començar a pegar. Portava una bossa amb dues ampolles de vi. En vaig trencar una al cap a un d’ells i vaig sortir corrent
Finalment, per sort, tot va acaber en una anècdota per Mortensen que ara pot explicar a les entrevistes però hauria pogut acabar molt malament.
Vaig arribar a casa del meu amic suant. Quan em va veure em va dir: ‘És sang?’ I li vaig explicar que no, que era vi

Comentaris
COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser