Press "Enter" to skip to content

[ÚLTIMA HORA]Eulen accepta la proposta de la Generalitat per desencallar el conflicte al Prat que estableix un complement de ….

Puntuació dels lectors

Pas per desencallar el conflicte a l’aeroport del Prat. La direcció d’Eulen ha acceptat la proposta d’acord feta per la Generalitat per desencallar el conflicte a l’aeroport del Prat. L’empresa encarregada del control de seguretat de l’aeroport ha anunciat que s’adhereix a la proposta amb l’objectiu de solucionar la situació “el més aviat possible”, malgrat que creu que està “molt per sobre” del que considera “admissible”.

Segons informa TV3 Per la seva banda, els treballadors consideren la proposta encara “insuficient”, però la sotmetran a votació en l’assemblea prevista per aquest dijous. Si la plantilla l’accepta, el comitè desconvocaria les aturades parcials previstes per als dies 11 i 13 d’agost i la vaga indefinida convocada a partir del dilluns 14.

El document elaborat per la Generalitat estableix un complement salarial de 200 euros, per sobre dels 155 que proposava l’empresa, però inferior als 350 que demanen els treballadors. A més, també es preveu la presència d’un cinquè vigilant per filtre de seguretat a l’aeroport.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 193
    Shares

2 Comments

  1. Maite Majo Buj Maite Majo Buj 8 d'Agost de 2017

    La gent de la ANC,som gent molt normal igens violenta,pero si democrática,i ames,mes educada i preparada que viste sr.Albiol sap??

  2. Maite Majo Buj Maite Majo Buj 8 d'Agost de 2017

    El fanatic i fora de lloc es ell…la gent de la ANC,som persones molt normales,gens violentes,i mes preparadas i educades que tu sr.Albiol,sap???

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser