Press "Enter" to skip to content

Turull contundent : així respon a Rajoy sobre el futur polític de Catalunya amb aquesta piulada

Puntuació dels lectors

Jordi Turull, portaveu del Govern, , ha replicat  les declaracions del president espanyol, Mariano Rajoy, qui ha dit en una roda de premsa des del Palau de Marivent (Mallorca) que “l’1-O no hi haurà referèndum perquè Espanya és un Estat de dret i una democràcia”. Mitjançant una piulada al seu compte de Twitter i responent a un tuit de Rajoy, Turull ha assegurat que “hi haurà referèndum” i que “exercirem un dret: el d’autodeterminació”. Alhora, el portaveu de l’Executiu que encapçala Carles Puigdemont ha avisat que “el futur polític de Catalunya ara ja és en mans dels catalans” i que “votant decidirem”.

 

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 124
    Shares

One Comment

  1. Josep Josep 8 d'Agost de 2017

    Animem a exercir el dret a votar, a tothom.

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser