Press "Enter" to skip to content

El missatge de turull als immigrants: “A Catalunya us necessitem,us demano que participeu, que decidiu, perquè nosaltres…

Puntuació dels lectors

Jordi Turull ,El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, ha demanat als immigrants que participin en el referèndum. “Us demano que participeu, que decidiu, perquè nosaltres pel nostre futur no preguntem a ningú d’on ve, sinó que li preguntarem a la gent on vol anar”, ha dit en el seu discurs de cloenda durant la Festa Nacional de l’Equador.

Segons informa e-noticies Turull ha manifestat que “si fa 200 anys no vau poder ser protagonistes d’aquell moment tan gran de la història de l’Equador, dintre un mes i mig podreu ser protagonistes de la història de Catalunya”. “Des de Catalunya us mirem amb molta enveja, la vostra festa de la independència, us heu de sentir molt orgullosos de l’Equador, però heu de saber que a Catalunya us necessitem”, ha afegit

L’acte també ha comptat amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, el secretari d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, Oriol Amorós, la diputada al Congrés d’ERC, Ana Surra, el responsable de la sectorial d’Immigració del PDECAT, Eric Bertran; entre d’altres.

Comentaris

COMPARTEIX !
  • 106
    Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser