Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy : “No donar oxigen als independentistes i apostar per la …”

Comparteix
189Shares

Mariano Rajoy hauria ordenat moderació als seus ministres i a la direcció del PP per evitar donar oxigen als independentistes. Segons publica La Vanguardia l’estratègia del govern espanyol passa per prendre mesures contundents quan la Generalitat actuï per organitzar el referèndum, però també per evitar entrar en una escalada de declaracions amb el govern català.
El PP creu que està molt a prop d’evitar el referèndum
Els populars, segons el diari, creuen que les paraules pujades de to poden donar ales als partidaris del referèndum i ho volen evitar. Estan convençuts que el suport social a l’independentisme va a la baixa i que estan molt a prop d’evitar el referèndum. Part de l’estratègia de la Moncloa per intentar frenar l’1 d’octubre passa per recórrer al Constitucional les lleis o els passos que fa la Generalitat per fer possible la consulta.
El president del Govern espanyol demana no atendre a les provocacions que asseguren el sector independentista intentarà portar a terme fins a l’1 d’octubre. L’estratègia, segons La Vanguardia, seria només respondre i actuar davant dels fets i no de les crítiques. Per aquest motiu, els populars haurien recorregut davant del Tribunal Constitucional la reforma del reglament del Parlament, però no el registre de la llei del Referèndum.

Comentaris
Comparteix
189Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari