Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Neymar s’acomiada del barcelonisme i de Catalunya amb aquesta carta de…

Comparteix
112Shares

Neymar  ha penjat un escrit a les xarxes socials en què deixa entreveure que marxa al PSG per decisió seva, contrària a la del seu pare.

Aquest és el text íntegre de Neymar:

“La vida d’un esportista es mou per desafiaments. Alguns són imposats, d’altres són fruit de les nostres decisions. El Barça ha sigut més que un desafiament. He jugat amb cracs de videojoc. Vaig arribar a Catalunya amb 21 anys, ple de desafiaments. Recordo els meus primers dies al club, compartint vestidor amb ídols com Messi, Valdés, Xavi, Iniesta, Puyol, Piqué, Busquets i d’altres, amb l’expectativa de jugar a un club que és ‘més que un club’. El Barça és una nació que representa Catalunya! Vaig tenir l’honor d’actuar amb el major atleta que he vist a la meva vida i estic segur que no en veuré un de millor: Leo Messi, que es va convertir en el meu company, amic dins i fora del terreny de joc. Orgullós de jugar amb tu. Vaig formar un atac amb Leo Messi i Luis Suárez que ha quedat per a la història. He conquerit tot el que un esportista pot conquerir. He viscut moments inoblidables! He viscut a una ciutat que és més que una ciutat, és una pàtria. Estimo Barcelona i Catalunya. Però un esportista (jo) necessita desafiaments. I per segona vegada a la vida li portaré la contrària al meu pare. Pare, entenc i respecto la teva opinió, però la meva decisió està presa, et demano que em donis suport com sempre ho has fet. El Barça i Catalunya seran sempre al meu cor, però necessito nous desafiaments. He acceptat la proposta del PSG per buscar noves conquestes i ajudar el club a aconseguir els títols que l’afició espera. M’han presentat un pla agosarat i em veig preparat per a aquest desafiament. Agraeixo l’afecte de l’afició blaugrana i tot el que he après amb els esportistes amb qui he compartit vestidor. Així mateix sento al meu cor que ha arribat el moment d’anar-me’n. El PSG serà la meva nova casa durant els propers anys, i treballaré per fer honor a la confiança que dipositen en el meu futbol. Compto molt amb el suport de tots: aficionats, els meus amics, els professionals que m’acompanyen i la meva família, que ha patit molt amb els problemes que han passat durant aquest període de la meva carrera, i mereixen la pau. És una decisió difícil, però presa amb la maduresa dels meus 25 anys. Barça, gràcies per tot! PSG, ‘j’arrive’! Que Déu ens beneeixi i ens protegeixi!”.

Comentaris
Comparteix
112Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

2 Comments

  1. R.F.T. R.F.T.

    Estas condenat al fracas els companys tindras no son tan bons com el del Barça son unics Te arrenpentiras . No obstan gracias.No et desitjo sort em la vida sportiva pro si em la teva vida social.

  2. Assumpta Mas Mongay Assumpta Mas Mongay

    Sí noi tens raó però aquí la paraula i els contractes són sagrats i a tu només t’he interessat la pela però la vida per viure-la fan falta alguna cosa més .

Deixa un comentari