Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Esclata Twitter pels comentaris homòfobs i xenòfobs d’un català a…

Comparteix
0Shares

Poques persones han generat tanta polèmica a ‘First Dates’ com ho ha fet Santiago, un jove barceloní de 24 anys, que va deixar constància dels seus més que dubtosos valors. La seva cita, Lorena, va saber aguantar les formes i va escoltar comentaris tan retrògrads com «Jo soc ordenat. Cadascú a la seva terra, sobretot marroquins». Definitivament, Santiago representava el ‘cunyadisme’ en el seu estat més pur. Mentre l’audiència s’anava enfadant cada vegada més, el jove seguia amb els seus comentaris: «Ara volen prohibir els bous, però l’Orgull Gai el deixen». Amb tot, lluny de millorar, segons informa ‘Vertele’ la situació es va anar tornant cada vegada més surrealista.

La gota que va fer vessar el got va caure quan al restaurant va entrar una parella d’homosexuals i Santiago, sense gens de vergonya, va dir: «A mi la ploma no em va gens perquè una vegada vaig estar en un lloc, una discoteca de Barcelona, i no m’esperava que hi hagués tant de marieta solt. Em vaig sufocar i estressar». Per acabar de rematar el seu pas pel programa de cites, Santiago li va tirar la canya a Lidia, la cambrera de ‘First Dates’. «M’estàs fent passar una calor, Lidia…», va dir, ventant-se. En aquell moment, la seva cita ja no va aguantar més, i va dir que li semblava una greu falta de respecte. L’enuig de Lorena va quedar en una simple anècdota, comparat amb el de Twitter, on molts usuaris van criticar l’actitud de Santiago.

Comentaris
Comparteix
0Shares
Segueix-nos!

3 Comments

  1. Helena Helena

    Jo penso que està fet expressament per donar una mica de vidilla al programa. Molta gent pensa similar però no ho diu públicament. No és popular.

  2. David David

    Cunyadisme? No ho crec pas…el Cunyadisme és opinar de tot sense saber-ne massa i no té pas res a veure amb ser racista, masclista o xenòfob.

  3. CIELI CIELI

    El millor de la foto està dalt a la dreta “Expediente X”, boníssim!

Deixa un comentari