Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ATENCIÓ] 35.000 inscrits i 700 autocars per l’11-S per…

Comparteix
98Shares
En les eleccions plebiscitàries del 27-S del 2015, Junts pel Sí feia servir un lema inequívoc i que, en aquell moment, semblava irrepetible: “El vot de la teva vida”. El resultat electoral, sumat a les discrepàncies que hi va haver després dels comicis per la investidura d’Artur Mas, van obligar l’independentisme a recalcular el full de ruta i a incloure-hi el referèndum just al centre. Tot plegat ha derivat en què les entitats sobiranistes i els partits s’esforcin aquestes setmanes per advertir que l’oportunitat de l’1-O és única. Aquestes són les deu claus de la campanya unitària  que ha de servir per obtenir la majoria en la consulta vinculant.
Jordi Sànchez ,el president de l’ANC, ha revelat  que 35.000 persones ja s’havien inscrit a principis d’aquesta setmana per participar en l’acte de l’11-S organitzat per les entitats sobiranistes a Barcelona.
Ho ha comentat durant l’acte de presentació de la campanya unitària del ‘Sí’ que impulsen entitats i partits independentistes, on s’ha explicat que també els consta que hi ha 700 autocars que aquell dia traslladaran a gent a la capital catalana per participar en l’acte que s’ha convocat als carrers del centre de Barcelona.
Sánchez ha constat que és una “molt bona xifra” tenint en compte que encara falta més d’un mes per a la mobilització.
Comentaris
Comparteix
98Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari