Press "Enter" to skip to content

Un cotxe sorprèn els banyistes de la platja de Tamariu i la policia no va poder fer-li la…

Puntuació dels lectors

Segons ha informat  Ràdio Capital un cotxe va acabar encallat a la platja de Tamariu la nit de dissabte, El conductor del vehicle, un Volkswagen Beetle de color gris, va trucar a la policia de Palafrugell i els va assegurar que se li havia desfrenat. Els agents han denunciat al titular del cotxe per circular per un carrer prohibit.

La policia, però, no va poder fer-li la prova d’alcoholèmia, ja que en el moment de posar-li la denúncia, el vehicle –que està a nom d’una empresa barcelonina– no estava circulant. El regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Jonama, ha definit el fet com a “incivisme en la màxima expressió”.

Comentaris
COMPARTEIX !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

One Comment

 1. Jose Jose 2 d'Agost de 2017

  Perque no es pot pagar contra reenvols els gastos

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser