Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Maillo a Puigdemont: “Li demano que no es faci la víctima ni…

Comparteix
200Shares

Fernando Martínez-Maillo,coordinador general del PP, ha demanat aquest dimarts al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que no es faci “la víctima”, després que hagi dit que està disposat a anar a la presó per convocar el referèndum d’independència de l’1 d’octubre. “Al senyor Puigdemont li encanta fer-se la víctima en tot aquest procés i sincerament, el que està fent l’Estat de Dret i les institucions és respondre democràticament davant aquells que permanentment volen incomplir la llei i actuar d’esquenes a la pròpia Constitució”, ha emfatitzat.

 

“Resposta tranquil·la però ferma”

 

El coordinador general del PP ha assenyalat que la resposta que donarà el govern espanyol i les institucions al procés sobiranista serà “moderada” i “tranquil·la“, però “ferma”, recorrent totes aquelles decisions que siguin “manifestament inconstitucionals”. En aquest sentit, el dirigent popular ha subratllat que el govern de Rajoy prendrà totes aquelles mesures que siguin necessàries i ha demanat “confiança” als ciutadans perquè l’1 d’octubre “no hi haurà cap referèndum il·legal a Catalunya”.

Comentaris
Comparteix
200Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari