Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Puigdemont : “Abans que renunciar al referèndum aniria a la presó i …

Comparteix
308Shares
Puigdemont  afirma a ‘Bloomberg’ que està disposat a assumir “totes les conseqüències” i defensa que la millor manera d’evitar anar-hi és que 1-O “tingui èxit”.

 Carles Puigdemont, president de la Generalitat, ha assegurat abans que renunciar al referèndum de l’1-O aniria a la presó. En una entrevista a l’agència ‘Bloomberg’, el president assegura que assumirà “totes les conseqüències” que se’n derivin de celebrar el referèndum i ha afirmat que la millor manera de garantir que no haurà d’anar a presó és que el referèndum “tingui èxit”. El president ha reiterat així que assumeix les responsabilitats d’aquest procés, amb totes les “dificultats” que està comportant, i ha assegurat que els càrrecs i els funcionaris de la Generalitat només estan “complint ordres” dels polítics. El president critica que el que han rebut del govern espanyol des del primer dia han estat “amenaces” i “ni una simple proposta”. Per últim, recomana a l’Estat “estar atent” a l’1-O: “No podran dir que no els vam advertir”.

En un entrevista a ‘Vanity Fair’ a l’octubre de 2016, el president català ja va assegurar que estaria disposat a anar a la presó, encara que va matisar que li semblaria “una barbaritat democràtica inexplicable”, i en una altra entrevista recent a ‘Le Figaro’ va afirmar que no acataria una eventual inhabilitació del Tribunal Constitucional (TC).

Comentaris
Comparteix
308Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari