Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[TWITTER] Inés Arrimadas (Cs) parla així de la estelada i esclata la xarxa…

Comparteix
889Shares

Inés Arrimadas de (Cs) ha publicat aquesta piulada i ha fet exclatar twitter … : “Necesitaban 2 cosas para tapar la corrupción de Convergència: una bandera y un socio-chollo; y ahí tienen a la estelada y al señor Junqueras…”

 

Comentaris
Comparteix
889Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

8 Comments

 1. Ja tenen les plantes dels peus cremades de tant fer saltironets. Tocant els nassos ser aquí, tocant els collonets per allà, i així pensen que guanyaran la partida. VISCA CATALUNYA INDEPENDENT !!!!!

 2. Begoña Caballero Begoña Caballero

  Realment és inaudit, com pot anar a dormir tranquil·la, dient totes aquestes tonteries, parlant en nom dels altres catalans, quins catalans? si el seu partit és nascut del anti catalanisme, és a dir, odi cap als catalans.
  No tenen vergonya cap d’ells.

 3. Xavier Xavier

  Es posible veure la resposta de en Puigdemont??? I la de Junqueres??? Quin cinisme te la arranbadas…

 4. fortunycanals@gmail.com fortunycanals@gmail.com

  Nena, ni amb llegiu ferias la boca neta..

 5. Annabet riba Annabet riba

  LArrimadas va venir aqui per fer el q está fent, Estrategia tipica ultra, gràcies a Rivera q es diu català per que el parla no perque s’en senti, no son res mes q estrategies feixistes,com va fer en calvo sotelo i en franco i tots els q han pogut, com fan la majoria de gent de C’s, la majoria funcionarios del estado español

 6. Pep Pep

  Com hauriem de qualificar a una persona que s’instal-la a un altre pais i es posa a fer política rebutjant les institucions, la cultura, volen definir el seu destí, avortar les aspiracions de segles, menspreant la bandera que les representa…
  Com li hauríem de dir…?

  Torna a Andalusía, Arrumadas. Allà tens molta feina.

 7. Pep Pep

  L’Arrimadas se’n podria anar a fer política al seu pais, no?. Paradís, per cert, de la corropció.

 8. Pep Pep

  la guiri Arrimadas se’n podria anar a fer política al seu pais, no?. Per cert, el paradís de la corrupció.

Deixa un comentari