Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Albiol :” Si algú ha comprat urnes per a l’1-O , o les torna o se les menjarà amb…

Comparteix
496Shares

El president del PP català, Xavier García Albiol, creu que la Generalitat no té urnes per fer el referèndum de l’1 d’octubre. En una entrevista a l’agència EFE diu que és “metafísicament impossible” que les hagin pogut comprar:

“És metafísicament impossible que la Generalitat hagi pogut comprar aquestes urnes, perquè existeix un procediment administratiu de contractació molt regulat.”

Albiol, però, va més enllà i també descarta la possibilitat que sigui “algun particular o alguna entitat separatista” qui hagi comprat les urnes:

“En el supòsit que algun particular o alguna entitat separatista hagi comprat aquestes urnes, que guardin la factura i no la tirin a les escombraries, perquè una de dues: o intenten tornar les urnes o se les hauran de menjar amb embalatge inclòs, perquè no es posaran urnes en cap col·legi electoral l’1 d’octubre.”

Albiol diu que està absolutament tranquil i convençut que el referèndum no es farà “perquè el govern d’Espanya no ho permetrà“.

És més, el líder del PP diu que ni tan sols hi haurà “una escenificació com la del 9N”, perquè “la legislació ha estat capaç d’adaptar-se” i perquè el govern espanyol no permetrà que passi:

“L’únic que es pot produir és alguna imatge patètica en alguna plaça d’algun poble, amb una urna de cartró.”

Comentaris
Comparteix
496Shares

2 Comments

  1. Al meu poble de petits deiam “com mes alt mes ……”

  2. antoni aviles antoni aviles

    Sr. Albiol, i dongui graçies per lo de sr. Sembla mentira k siguen del partit impositor per la seva llei k digui k ens menjaren las urnes am cartro i tot dons dintre de la seva ( democracia ) me estimo mes menjar cartro k soportar a ( personas ) perdo per lo de persona com vosaltres k sempre teniu la llei al costat per descontat imposada a la força o sigui el PP com de costum .

Deixa un comentari