Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[TWITTER] Mariano Rajoy s’equivoca en la piulada de l’accident de Renfe i rep…

Comparteix
804Shares

El President del gobern  Espanyol Mariano rajoy s’equivoca en la piulada de l’accident de Renfe i rep tota mena de comentaris en relació a la frase  ” la evolución de la colisión ” i  amb  altres accidents de trens i la manca d’inversió a Catalunya.

Comentaris
Comparteix
804Shares
Segueix-nos!

Noticies relacionades

2 Comments

  1. pocholina pocholina

    Mariano, has hecho ortra Marionada,no falla, eres, único, con personajes de tu inteligencia …pregunto…como puedes gobernar una pais….asi vamos. eres una especie de payaso gracioso….pero con mala leche.

  2. Salvador Salvador

    Espanya te un president d’acord amb el nivell del seus votants, vergonyos.

Deixa un comentari