Press "Enter" to skip to content

Rajoy: “No hi haurà un referèndum d’autodeterminació l’1-O i ha qualificat el procés de radical per …”

Puntuació dels lectors

Mariano Rajoy, ha anunciat la presentació d’un recurs d’inconstitucionalitat contra la reforma del reglament del Parlament i ha qualificat el procés de “radical”. “No hi haurà un referèndum d’autodeterminació l’1-O”, ha sentenciat el president durant la seva compareixença per fer balanç del curs després de la reunió del Consell de Ministres.

Rajoy ha exposat que “l’única intenció d’aquesta reforma és aprovar, per tràmit d’urgència i sense les més elementals garanties democràtiques, les lleis amb les quals es pretén liquidar la sobirania nacional, la Constitució i el mateix Estatut d’autonomia”. “Es pot estar vulnerant el dret de participació política de la minoria parlamentària en les condicions d’igualtat que garanteix el nostre ordenament jurídic”.

També ha afirmat que el Govern espanyol “vetlla per la legalitat i per la defensa de les institucions catalanes i dels seus funcionaris” i ha recordat que Foment del Treball es va manifestar ahir en contra de l’Procés que capitaneja Puigdemont sumant-se així a altres veus crítiques com la del propi lletrat major del Parlament, que també ha expressat els seus dubtes sobre la legalitat dels plans de la Generalitat.

Comentaris

COMPARTEIX !

Be First to Comment

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser