Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[ARA MATEIX]Barcelona, sense taxis ni…

Comparteix
76Shares

El sector del taxi, que fa una vaga de 24 hores, protagonitza una marxa lenta per bloquejar aeroport i port de Barcelona.

Hi ha cues de fins a una hora per poder agafar l’Aerobús a la plaça Catalunya.

Des de les 6 del matí i durant 24 hores, els taxistes han començat una vaga i actes de protesta que preveuen “col·lapsar” l’aeroport del Prat i el port de la capital catalana. Reclamen a Foment que s’assegui a negociar sobre els vehicles de lloguer amb conductor, per exemple, de plataformes com Uber Cabify.

La falta de taxis està provocant cues d’una hora a la plaça Catalunya per poder agafar l’Aerobús, en una jornada que es preveu complicada per a la mobilitat a l’àrea de Barcelona.

Els taxistes també han començat una marxa lenta de la Terminal 1 a la plaça Espanya, per la C-31. La marxa serà d’anada i tornada de manera contínua. Una part dels vehicles també va a la zona d’entrada de mercaderies del port de Barcelona i a la Zona Franca. També tenen previst anar a l’Estació de Sants. Els vehicles deixen un carril lliure per a ambulàncies i urgències.

Els taxistes han iniciat les marxes després de concentrar-se a primera hora del matí a les zones d’espera dels taxis a l’aeroport del Prat per decidir les accions de protesta.

A les 3 de la tarda es tornaran a reunir a la graella de taxis de la T2 per anar a d’altres punts.

Fins al Prat s’hi han concentrat taxis de Barcelona però també de ciutats com Sabadell oSaragossa. També hi haurà mobilitzacions a diferents punts de l’Estat, com Madrid.

L’objectiu, segons Tito Álvarez, portaveu del col·lectiu Elite Taxi, és  “fer enrenou, que ens escoltin, que s’asseguin amb nosaltres a negociar”.

Comentaris
Comparteix
76Shares

Noticies relacionades

One Comment

  1. Pau B. Pau B.

    Ho hi ha res a parkar. El servei de Taxis de Barcelona es desastros i no es culpa de Cabfy que, per cert, paga molt més impostos i taxes municipals per km recorregut que qualsevol taxi. Deixeu de queixar.vo i poseu-vos a trevallar. No necessitareu fer tant de enrenou ni dir tantes mentides.

Deixa un comentari