Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VÍDEO] Puigdemont deixa sense paraules a Lluís Rabell al parlament per no…

Comparteix
396Shares

Mai he escoltat al Sr Lluís Rabell qüestionar que l’EstatEspanyol està al marge de l’estat de dret, i d’oportunitats n’han tingut moltes, com per exemple amb l’OperacióCatalunya. Ens acusa de manca de legitimitat? Amb majoria absoluta, després de 6 anys de mobilitzacions, qüestiona que això no és legítim? Ens està dient que som il·legítims? Que el que volen milions de persones és il·legítim? Els hi està dient això a totes aquelles persones que han lluitat per canviar allò que eren “les lleis” en temes hipotecaris? Era il·legítima la seva lluita? Com no pot ser legítim el DretaDecidir? Com no pot ser legítim el dret a vot? Ell, que ens hauria d’estar ajudant a refrendar aquesta legitimitat, no ens pot retreure que no estigui refrendant-se!

 

 

Comentaris
Comparteix
396Shares
Segueix-nos!

One Comment

  1. MarcelRamon MarcelRamon

    Tots riuen, s’ho agafen tot a “catxondeo”, viuen molt be, panxes contentes, bones pagues, bona jubilació, i es això lo que defensen, no als pobres o necessitats de Catalunya, oi Sr. Franco Rabell?..Mariatxis del regim del 78.

Deixa un comentari