Press "Enter" to skip to content

VÍDEO [DIRECTE] Rajoy declara en el judici del cas Gürtel

Puntuació dels lectors

S’han acabat les pantalles de plasma. El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, declara aquest dimecres en persona a l’Audiència Nacional espanyola en el judici del cas Gürtel, la trama de corrupció que des del 2009 manté el PP en guàrdia. El cap de l’executiu central i líder de la formació popular ha de comparèixer en qualitat de testimoni a partir de les 10.00 per explicar -sota promesa o jurament de dir la veritat- tot el que sàpiga sobre el principal cas de corrupció investigat a Espanya.

 

Malgrat limitar-se a comparèixer via plasma, Rajoy no va poder esquivar les preguntes dels periodistes en una visita a Alemanya. Al costat de la cancellera Angela Merkel, va declarar que tot el publicat sobre els papers de Bárcenas era “fals” excepte “algunes coses”. En el judici, l’extresorer va confessar que la caixa B existia al PP amb l’eufemisme de la “comptabilitat extracomptable”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser