Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Un ciutadà li envia un missatge per privat a Puigdemont al Facebook i la resposta del President fa furor a la xarxa…

Comparteix
3422Shares

Un ciutadà li envia un missatge per privat a Puigdemont al Facebook i la resposta del President fa furor a la xarxa.

Comentaris
Comparteix
3422Shares

34 Comments

 1. Lluis Sanavia Fernandez Lluis Sanavia Fernandez

  Soc nascut a Madrid, y catala estic orgullos de sero y orgullos i agrait al nostra President.
  Lluitarem amb les nostres armas, cibilitat bon-homia, actitut paçifica i honradesa.
  Perdoneu el meu imperfecta catala, escrit, ¡millorare!

 2. Anònim Anònim

  Estic molt orgullasà del nostre president,Visca CATALUNYA

 3. Jo tambe voldria fer que les meves lletres arrivesin al President. Ja tinc 82 anys, pero amb força per cridar ben fort Llibertat! Estic a la vostre disposicio pel que maneu.
  Josep.

 4. DETERMINACIÓ:
  Diu Romeva : “Tot és a punt. Estem determinats a anar fins al final. Tot està preparat i no hi ha alternativa. Per totes aquestes raons, sí, hi haurà referèndum”. Estic segur que aquesta determinació sense retorn ha sorgit del que molts dèiem que no n’hi havia prou amb els lliris, els somriures i el pacifisme extrem que hem mostrat en tot el procés que arriba a la seva fi. Ara estic segur que el procés dels somriures, tot i amb el greuge continuat de l’estat, agressiu i violent, ha sigut la llavor que ha fet brotar la nostra manera autèntica de ser, determinats i valents, ha nascut un arbre poderós, ferm, vigorós, i amb una bellesa sense precedents, un arbre de més de mil anys, que ha suportat grans cataclismes i tempestes, però que, ara, ara ha agafat tot aquest passat com a aliment, i s’ha convertit, ja, en un arbre meravellós, ple de vida, vigorós, amb ànima pura i neta, amb un potencial sorprenent, …., un arbre que ha deixat amb la boca oberta al món, i amb enveja malèvola a l’estat espanyol, un arbre que amb els seus primers fruits meravellosos ha demostrat ser molt capaç de tot. El món s’ha meravellat en veure com hem respost al terrorisme, tot i la malifeta de les clavegueres d’un estat envejós i criminal, i ara veu que amb la mateixa determinació anem de ple cap a la independència. Europa ha sucumbit a la bellesa d’aquest adolescent que ha crescut de cop, amb somriures i lliris. Ara ja estem formats i podem procrear i generar un nou estat amb grandesa d’esperit, pacífic però ferm i segur de si mateix!!! AQUEST ARBRE MERAVELLÓS QUE HA DEIXAT L’ADOLESCÈNCIA ES DIU CATALUNYA!!!

 5. 11S!!! PROPERA PARADA!!! JO TRAM 301, I TU??? ÀNIM!!!

 6. Anònim Anònim

  SI CATALUNYA SOM FORT TOTS A UNA CATALUNYA LLIURE GRACIES PRESIDENT ES EL QUE ENS FALTABA PER ANAR ENDAVANT CATALUNYA

 7. ¡opt ¡opt

  Les pasarem “putas”, es el moment som-hi.

 8. Albert Albert

  Ja no ens enrecordem del verdader responsable de tot aquest procés ??? Que injusta és la història!!!! Estem aquí gràcies al President Artur Mas.

 9. Si voleu a twitter sóc ManelMarigarcia i a facebook Manel Josky, jo i el meu gos estimat pastor alemany,gràcies.

 10. Ricard i demés que em veieu molt bé, agraït!!! De fet només faig servir el sentit comú, com molt repeteix en Rajoy, jajaja. Gràcies de debò!!! LLuitem, que ho tenim a la ma!!!

 11. Ricard i demés que em veieu molt bé, agraït!!! De fet només faig servir el sentit comú, com molt repeteix en Rajoy, jajaja. Gràcies de debò!!! LLuitem, que ho tenim a la ma!!!

 12. ricard sanz cardiel ricard sanz cardiel

  Gracies President…graciaes manel….ens calen molts manels per que aquest desig comu de tornar a recuperal la llibertat i sobirania del nostre païs sigui una realitat..endavant i ni una pasa enrera…FORÇA CATALUNYA

 13. EL GRA DE SORRA QUE FA PLATJA:
  Els catalans que creiem en la independència, i la volem assolir, hem de ser ben conscients que és arribada l’hora de què cadascú de nosaltres hi posi el que calgui, i tot el que pugui, per tal d’ajudar a obtenir el lloable desig de la nostra independència de l’estat espanyol, escrivint, convencent altres persones, anant a trobades, manifestacions, …., i, sobretot omplir l’11S Barcelona amb milions de persones, i el mateix a l’1O amb milions de vots. És arribada l’hora de posar el nostre gra de sorra, el nostre individu, el nostre ésser català, i ajudar a d’altres a fer-ho, amb goig i joia, amb el cor, amb l’ànima, amb el cos, amb voluntat ferma i coratjosa, amb un somriure, …, i fer realitat una bella platja que es diu Catalunya! SOM-HI, NOIES i NOIS, SOM-HI!!!

 14. FEM-HO!!! FEM LA INDEPENDÈNCIA!!!:
  President Carles Puigdemont, Vicepresident Oriol Junqueras, consellers, càrrecs electes independentistes i nosaltres, la gent del carrer, és l’hora d’anar units cap a 1O, fer i lluitar perquè guanyi el SÍ, proclamar i exercir la independència tot seguit, sense defallir, amb coratge i autèntic amor vers la nostra verdadera pàtria, Catalunya! Si no ens deixen celebrar l’1O, el mateix 1O s’ha de proclamar la independència, els 71 ho heu de fer, i si us cal la nostra ajuda, serà el moment de prendre el control absolut de tot el territori i de totes les seves activitats, incloses les de l’estat. I si es fa l’1O, guanyem-lo omplint les urnes de SÍ’s i de cors joiosos, sabent que un SÍ de més que els NO, sense cap mena de topall de participació mínima, també ha de comportar una immediata independència. Visca Catalunya Lliure!!!

 15. anna anna

  …..respectem a tots els pobles, i estimen el nostre…..visca CATALUNYA lliure

 16. Fins ara nomès era un somni possible…amb vosté president el farem realitat!!!vosté possi les urnes, nosaltres farem la resta!!!
  Gràcies pel seu coratge !!!
  Endavant Catalunya MAI POR!!!!

 17. Annabet riba Annabet riba

  president vosté ho fará possible. El somni d’un poble Que vol la llibertat de la seva nació!

 18. ferran merino ferran merino

  Sense rencunia per ningù, però bui llibertat y millor vida per a tots nosaltres. Visca Catalunya.

 19. Àngel Dalmau Ausàs Àngel Dalmau Ausàs

  Soc fill de La Seu d’Urgell i tinc nacionalitat andorrana. Desitjo de tot cor la independència. No podeu / podem esperar més. No puc votar. Voteu !!! Marxem !!!. A la meva manera, jo també votaré. !!!
  Ànims President i allà que diguin el que vulguin que nosaltres farem.

 20. JOSELITO JOSELITO

  Soc del parer de molts comentaris que me han pasat devant, tal com van no podrem arrivar el 1 de Octubre es necesitará un cop de força per atontar-los i com que la votació del referéndum es fara, pero la veig molt lluny, President tingués preparade la documentació a punt de signar per declarar o fer una DUI i acabent de una vegade amb aquesta colle de potuls, felicitats a tots el Presi primer i VISCA CATALUNYA LLIURE.

 21. Solpose Solpose

  Això és el què s’està intentant fer. Necessitem molts SI perque si no, llavors si que ho tindriem magre. Si no deixessin fer el referèndum llavors si:DUI

 22. Sergi Sergi

  Jo la DUI també la faria ja

 23. MarcelRamon MarcelRamon

  Jo també vull la DUI, però no la podem fer sense intentar saber en un Referèndum quanta gent o vol o no, no es lo mateix votar per un partit o coalició, que votar per un nou Estat, ara be, si els poders fàctics espanyols, ens ho impedeixen, llavor si reclamo fer la DUI sense dilacions ni esperes, hi ha prou poble al darrere, com per defensar-ho, fins i tot amb la propia vida, o ara o mai..Endavant!!!

 24. Conxita Conxita

  Anims president

 25. Conxita Conxita

  Anims president “estem amb tú i amb Catalunya”

 26. Leonor Melis Garrigos Leonor Melis Garrigos

  Gracies Manel per fer ressó del que pensem la major part de la gent que vivim a Catalunya, siguem catalans o no. I sobre tot, GRACIES i en majúscules al nostre President Puigdemont perque ell si ens pot portar a ser INDEPENDENTS !!!

 27. RAMON ORQUIN RESA RAMON ORQUIN RESA

  GRACIES, ALGUNS TAMBE DEMANEM QUE LA DUI SIGUI FETA JA, CREIEM QUE ENS PORTARIA UNA FORÇA SUFICIENT PER DEFENSAR EL NOSTRE PAIS I ELS NOSTRE CO-CIUTADANS, TINC 73 ANYS, ESTIC JUBILAT HE TINGUT FA POCS DIES UNA ANGINA DE PIT I DESITJO POGUER VIURE EL TEMPS SUFICIENT PER VEURE EL MEU PAIS LLIURE DE MALFACTORS, GRACIES A TOTHOM QUE VULGUI LA INDEPENDENCIA.

 28. concepcio concepcio

  Aquest es el meu president

 29. freder freder

  Aquest es el President i els Representants que necessitem.Estarem tots amb vosaltres fins al final

  “Visca Catalunya LLiure”

 30. soc el primer sorprès par tant furor!!! jaja. Sí, soc el que ha escrit la carta al president. Manel Marí García.Salutacions a tothom!

 31. Raimond Raimond

  Estic segur que amb el President Puigdemont i tots nosaltres fent-hi costat ho assolirem. Fa molt temps que ho estic esperant; gracies Manel
  I gracies President Puigdemont.

 32. tomas ferrer toscano tomas ferrer toscano

  EM SENTO ORGULLOS DEL NOSTRE PRESIDENT GUANYAREM

 33. Montse N ogueras Torres Montse N ogueras Torres

  Aquets es el President que viu,per deixar una Catalunya lliure per la meva neta Aina

Deixa un comentari