Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Rajoy mou fitxa per tombar la desconnexió exprés i…

Comparteix
278Shares

El president del govern espanyol ja ha sol·licitat un dictamen urgent al Consell d’Estat, necessari per portar la iniciativa al Tribunal Constitucional.

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha sol·licitat aquest dimecres un dictamen urgent al Consell d’Estat després de l’aprovació, fa unes hores, de la reforma del reglament de Parlament per tramitar per la via urgent les lleis de desconnexió, segons han informat a Europa Press fonts de Moncloa.

L’executiu ha subratllat que aquesta modificació permetrà la tramitació pel procediment de lectura única de disposicions legals i podria ser utilitzat per aprovar les lleis del referèndum i de transitorietat.

El Parlament català ha donat llum verda amb els 72 vots de JxSí, la CUP i el diputat no adscrit Germà Gordó i malgrat el rebuig de la resta de grups -63 vots- la reforma del reglament de la Cambra que permetrà a els dos partits independentistes aprovar pel mecanisme de lectura única la desconnexió.

 

Comentaris
Comparteix
278Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari