Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

[VIDEO]’Que viva España’ La conga que va costar 73.000 euros i …

Comparteix
210Shares
La 59a peregrinació militar internacional a Lourdes (França) que es va celebrar entre el 19 i el 22 del passat mes de maig, va tenir el seu moment àlgid amb la conga de ‘Que viva España’ de Manolo Escobar que van organitzar desenes de participants.
La conga va sortir a la llum després d’una denúncia de l’Associació Unificada de la Guardies Civils per la despesa pública que va generar i ho contraposaven a la falta d’armilles antibales per als agents.

Un total de 73.000 de les arques públiques

Ara, una resposta oficial del Gobierno a una pregunta de la senadora Maribel Mora, de Podemos, assegura que en aquesta trobada es van invertir 73.000 euros de les arques públiques, segons recull El País.
La representació oficial espanyola en els diferents actes al santuari era de 129 persones, i les seves despeses van anar a càrrec de l’erari públic. Per contra, la despesa de la peregrinació el 2014 va ser de 56.000 euros, amb la qual cosa, en només tres anys, ha augmentat en 17.000 euros.
Comentaris
Comparteix
210Shares
Segueix-nos!

Be First to Comment

Deixa un comentari