Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

Javier Maroto (PP): Cal tractar els catalans “amb afecte” i…

Comparteix
0Shares

El vicesecretari de Política Social del PP, Javier Maroto, diu que són majoria els catalans que creuen que a Catalunya falta finançament i que amb la independència tindrien més recursos. Segons Maroto, estan equivocats. S’hi ha referit així:

A la immensa majoria de la societat catalana i als que tenen un sentiment natural de ser catalans i espanyols, ens hi hem de dirigir amb afecte, tendresa, pedagogia i il·lusió. Hem explicar-los que hi ha un projecte il·lusionant, que és el projecte comú d’Espanya

Són declaracions a Onda Cero. Maroto també ha acusat Carles Puigdemont de voler obligar els funcionaris a incomplir les lleis.

 

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari