Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

El govern espanyol i Felip VI “s’autoconviden” a l’aniversari olímpic i Soraya Saenz de Santamaria fa…

Comparteix
899Shares

L’executiu català havia organitzat l’acte de commemoració dels Jocs i dels 30 anys de la instal·lació esportiva, que és de la seva propietat, sense comptar amb el monarca.

 A més del president del COI i de Puigdemont, també participarà en els actes Sáenz de Santamaría, decidida a tenir una presència sovintejada a Catalunya.

Segons informa Naciodigital al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat del Vallès se celebra aquest dimarts un doble aniversari: els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona i els 30 anys de la institució esportiva, propietat de la Generalitat i cofinançada també amb aportacions del govern de l’Estat. Allà, la secretaria general de l’Esport de la Generalitat havia organitzat un acte de celebració que, finalment, comptarà amb uns convidats inesperats: Felip VI i ministres del govern espanyol acompanyaran el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i la resta de càrrecs del Govern en la commemoració de l’efemèride.

Malgrat que no se’ls havia convidat formalment i assabentats de l’acte, fa uns dies que el rei Felip VI, a través dels serveis de protocol del Palau de Zarzuela, va trucar per informar de la seva assistència a l’acte al CAR de Sant Cugat. El mateix van fer, a través dels serveis de protocol de la Moncloa, la vicepresidenta del govern central, Soraya Sáenz de Santamaría, i el ministre portaveu i titular de la cartera d’Educació i Cultura, que comprèn Esports, Íñigo Méndez de Vigo

Comentaris
Comparteix
899Shares
Segueix-nos!

5 Comments

 1. carme bosch martin carme bosch martin

  Es de mala educació presentar-se a un acte sense haver-hi estat convidat previament.

 2. Anònim Anònim

  No cal fer-se’n mala sang. Els queden dos mesos de fer el pallasso.
  El dos d’octubre s’ha acabat.
  I que es preparin: la perdua de Cuba serà una broma al costat de la que
  s’els vé al damunt

 3. S’autoconviden i ningú els ha xiulat?

 4. Pilar Marti Pilar Marti

  I-zeta tu no saps el que vols, vas a remolc del que guanye al Psoe, ets un payaso sense CAP fiabilitat. Albiol en nom dels que volem La república parlem i les urnes diran cuan som, en mon teu no fem res, sou residuals a Catalunya, quasi no existiu, calladet estas millor. Ines j,a ni et llegeixo, quin nivell el teu!!

 5. Pilar Marti Pilar Marti

  La nostra consigna será desobeir en TOT, i demanar que retornin els diners robats cuan ens reclamin les contes a nosaltres. Si son descarats, nosaltres mes
  . Soraya també vosaltres tindreu una resposta a cada pas que doneu, i ben ferma.

Deixa un comentari