Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“Sondeig” el 85% dels simpatitzants dels “comuns” a Barcelona són partidaris que la seva alcaldessa …

Comparteix
204Shares

L’Ara publica aquest diumenge, en la seva versió de paper, els resultats de la segona onada de l’enquesta encarregada pel diari per copsar què en pensa la ciutadania sobre el referèndum d’independència. “El 70% dels barcelonins vol que Colau faciliti l’1-O” és el titular principal de la portada. A més, el 85% dels simpatitzants dels “comuns” a Barcelona són partidaris que la seva alcaldessa s’impliqui en l’organització del referèndum.

El diari publica altres dades de l’enquesta, en aquest cas a tot l’àmbit del Principat. Així, el 58% de catalans creu que s’ha de fer el referèndum en qualsevol cas, tot i l’oposició de l’Estat, mentre que un 63% vol que el seu ajuntament col·labori en l’organització de l’1-O. Per últim, el 15% avala que l’Estat impedeixi físicament el referèndum.

Comentaris
Comparteix
204Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari