Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“Última Hora” [VIDEO] Pedro Rodriguez (Ex Barcelona)hospitalitzat després de…

Comparteix
0SharesEl jugador espanyol del Chelsea, Pedro Rodríguez, va patir una commoció cerebral en el partit amistós que va jugar aquest dissabte davant l'Arsenal a Pequín, segons ha confirmat el seu entrenador, Antonio Conte, en roda de premsa. "Crec que ha tingut una commoció cerebral, i el nostre metge ha decidit portar a l'hospital perquè li tractin adequadament", va explicar el tècnic italià, que va afegir que Pedro "hauria d'estar bé".


Chelsea va golejar per 3-0 a l'Arsenal en un amistós
Al minut 27 de la primera meitat, l'atacant internacional espanyol va xocar amb el porter rival, el colombià Ospina, després del que va haver de ser substituït i, encara que va abandonar el terreny ranquejant, no va necessitar ser traslladat en llitera.

Conte va confirmar que Pedro no viatjarà amb l'equip aquesta nit cap a Singapur, on s'incorporarà a la concentració el també davanter espanyol Álvaro Morata, acabat de fitxar per l'esquadra londinenca.

Pedro "es quedarà a Pequín. No sé si passarà la nit a l'hospital, però si està bé viatjarà demà per reunir-se amb nosaltres a Singapur", va indicar l'entrenador.
Comentaris
Comparteix
0Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari