Press "Enter" to skip to content

Jordi Turull “Volien endur-se tots els correus de la Generalitat, no només els que tenien a veure amb el cas 3% i …

Puntuació dels lectors

 

Jordi Turull a El Món a RAC1

La imatge més repetida a les portades dels diaris és la de la Guàrdia Civil entrant al Palau de la Generalitat i al Parlament de Catalunya, acompanyats pel fiscal José Grinda. L’objectiu de la visita era obtenir documents vinculats a Germà Gordó, a qui s’investiga per aclarir la seva vinculació en el cas 3%.
A la Generalitat, però, el nou conseller de la Presidència, Jordi Turull, els va fer esperar durant vuit hores a la sala d’espera de la cotxera. Aquest divendres n’ha explicat les raons a El món a RAC1.
Vaig demanar que s’esperessin a baix. L’ordre que hi havia era que els guàrdies civils campant com a casa els sogres pel pati dels Tarongers amb la cara tapada, ni parlar-ne L’espectacle dels guàrdies civils pel pati dels Tarongers i la sala gòtica va ser una instrucció clara que de cap de les maneres Vam estar correctes amb ells en tot moment Després dels reportatges que hem vist per la tele, vaig dir ‘col·laboració amb la justícia, tota’, però pel que demanaven no feien falta sis guàrdies civils i el fiscal. Només volien un certificat del personal i els arxius de l’agenda de la secretaria del Govern
Turull desconeix si l’entrada de la Guàrdia Civil amagava una segona intenció.
No sé si anaven amb una segona intenció però hem de ser preventius, curosos i no ser ingenus. Per tant, endur-se tota l’agenda de la secretaria del Govern fins al 2017, no Per mi no és casual. Quan abans estan informats els mitjans vol dir que no busquen informació, sinó que busquen espectacles. Em temia aquesta imatge Es va trigar temps perquè van haver de triar els correus que tenien relació amb el cas. Per anar ràpid deien que se’ls podien endur tots
Decisió del TC de tombar el cànon digital
El conseller de la Presidència ha criticat durament la decisió del Tribunal Constitucional de tirar per terra el cànon digital català, l’impost que la Generalitat cobrava a les operadores d’internet i que després servia per ajudar el sector audiovisual català.
Estem més temps fent la llei que el que dura de vigència. És molt lamentable, ni fan ni deixen fer És una sotragada a les finances i al sector. El sector, els diners, ja se’ls ha gastat Haurem de mirar totes les derives que té aquesta decisió del TC i mirarem la solució que es pot donar al sector, que ja té prou dificultats per tirar endavant perquè ara se’ls agreugi
La resposta del PP
El PP creu que no hi va haver cap espectacle mediàtic quan la Guàrdia Civil va arribar al Parlament i al Palau de la Generalitat per extreure documents sobre el cas del 3%. El sotssecretari de comunicació dels Populars, Pablo Casado, diu que únicament s’està complint una ordre judicial. Respon així al que ha dit Jordi Turull aquest matí a El Món a RAC1.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 177
    Shares

One Comment

  1. Pilar Marti Pilar Marti 22 de Juliol de 2017

    Els feixistes PP. son tant criminals en els fets, com Franco en les bombes, pero em de ser FORTS, FIDELS I UNITS, mes que mai. Catalunya a demostrat que pot navegar sola, la dictadura es contraria a la Democracia i aquets ademés tenen la malignitat del franquisme. Endavant, conteu en els fidels, per TOT.

Deixa un comentari

Mission News Theme by Compete Themes.
✅ RECLAMAR GASTOS HIPOTECA ✅Ofertas Depilación Láser