Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“Twitter” Turull a la Guàrdia Civil que no permetrà ‘espectacles i humiliacions’ al Palau de la Generalitat ni …

Comparteix
54Shares

Ho ha dit a Twitter arran de la presència de la Guàrdia Civil a palau demanant documentació sobre l’ex-conseller de Justícia Germà Gordó.

El conseller de la Presidència, Jordi Turull, s’ha mostrat contrari a ‘espectacles i humiliacions al palau que des de fa sis segles acull la Generalitat’. Ho ha dit a Twitter després d’un dia en què la Guàrdia Civil s’ha personat al Palau de la Generalitat demanant documentació dels anys en què Germà Gordó, avui diputat no adscrit, era secretari del govern.

Hores abans, Turull no ha permès que els agents espanyols entressin més enllà de les cotxeres del palau. Al seu piulet, a més de rebutjar que es fes espectacle de les investigacions, Turull també ha expressat la seva disposició a col·laborar amb la justícia.

Mostra la imatge al Twitter

Comentaris
Comparteix
54Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari