Press "Enter" to skip to content

Arrimadas a Junqueras :“Que fàcil és anar de màrtir i de Mandela i després demanar que …

Puntuació dels lectors

La líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, no s’ha mossegat la llengua i ha criticat les paraules del vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, que es preguntava: “A quant ens toca per cap la democràcia? Dos euros?” després que el Tribunal de Comptes obri una via per exigir a Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega que paguin els 5 milions del 9-N.

Arrimadas ha afirmat que “els que no volem la independència no volem pagar les festes independentistes”, i ha tirat un dard a l’expresident de la Generalitat Artur Mas: “Que fàcil és anar de màrtir i de Mandela i després demanar que paguin els altres”, ha declarat en una entrevista a TV3.

Pel que fa a l’1-O, Arrimadas ha afirmat que l’únic suport internacional que té “és el del senyor Maduro” i ha acusat el Govern d’”opacitat” ja que no explica “com vol fer el referèndum”. Un referèndum que, un cop més, ha dit que és “il·legal”i “per això els membres del Govern que no volien participar en una il·legalitat ja no hi són”.

En aquesta línia, Arrimadas ha tornat a demanar un cop més que es celebressin eleccions a Catalunya ja que el que ha de passar és “un canvi de Govern, no un canvi de passaport”.

Arrimadas també ha aprofitat per qualificar el procés de “monotema” i ha posat en dubte que el Govern sigui capaç de “solucionar problemes com els barracons o les cues a urgències” ja que “l’únic que sap fer és parlar de la independència”.

Comentaris
COMPARTEIX !
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser