Press "Enter" to skip to content

“ARA MATEIX” Mor Chester Bennington, cantant de Linkin Park

Segueix-nos a Facebook!
Comparteix
49Shares
PuntuaciĂł dels lectors

El cos de Chester Bennington, el cantant del grup nord-americĂ  Linkin Park, ha estat trobat mort aquest dijous al seu domicili de l’estat de CalifĂČrnia, segons ha avançat TMZ, que apunta que es tractaria d’un suĂŻcidi.

L’artista, de 41 anys, va crĂ©ixer en un entorn conflictiu en quĂš va haver de suportar abusos sexuals per part dels amics dels seus pares i el suĂŻcidi d’alguns dels seus amics mĂ©s prĂČxims. Aquestes experiĂšncies van provocar que s’aboquĂ©s a l’alcohol i les drogues, convertint-se en cocaĂŻnĂČman quan tenia 18 anys.

Comparteix

Comentaris
Comparteix
49Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari

Ofertas DepilaciĂłn LĂĄser
49Shares