Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA MATEIX” La Guàrdia Civil entra al Parlament i a la Generalitat

Comparteix
205Shares

La Guàrdia Civil acaba de posar en marxa un operatiu per obtenir documentació sobre adjudicacions públiques, en concret les realitzades pel diputat del Parlament, abans al grup de Junts pel Sí, Germà Gordó. S’investigarien donacions il·legals a la presumpta caixa B de Convergència Democràtica de Catalunya. També estan investigant la Generalitat i el CTTI.

La intenció dels agents és accedir als arxius de Gordó a través del Departament d’Infraestructures, Equipaments i Seguretat. Ara mateix hi haurien vuit guàrdia civil al Parlament, però n’hi haurien hagut més agents abans. La Guàrdia Civil busca poder accedir al correu corporatiu de l’exconseller. La policia treballa sota la supervisió del fiscal anticorrupció José Grinda.

El dispositiu l’està supervisant pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

La investigació està tenint lloc també a la Conselleria de Justícia i el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI).

Segons la Guàrdia Civil, s’han traslladat diverses interlocutòries demanant documentació. Segons apunten, s’ha demanat informació al Parlament, la Generalitat i el CTTI.

Objectiu: investigar Gordó

Diferents agents de l’institut armat busquen informació sobre la presumpte trama de cobrament de comissions per part de Convergència a canvi d’adjudicació d’obra pública. Els agents haurien entrat al despatx de Gordó del Parlament.

Comentaris
Comparteix
205Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari