Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA MATEIX” Troben mort l’expresident de Caja Madrid Miguel Blesa amb un tret al …

Comparteix
0Shares

L’expresident de Caja Madrid, Miguel Blesa, ha estat trobat mort aquest dimecres al matí en la seva finca denominada ‘Puerto del Toro’, situada a Còrdova, lloc que freqüentava per caçar. Segons ‘El País’, fonts policials han dit que Blesa es trobava esmorçant amb un grup d’amics abans de sortir a caçar quan s’ha aixecat dient que anava a moure el cotxe. Segons el mateix diari, la causa de la mort podria haver estat un tret al pit produït amb un arma de caça, de manera que les primeres hipòtesi apunten al suïcidi. Blesa estava implicat en diferents processos judicials, i va ser condemnat el mes de febrer a sis anys de presó pel cas de les targetes ‘black’.

Comentaris
Comparteix
0Shares

Noticies relacionades

Be First to Comment

Deixa un comentari