Cataladigital.cat AMP Press "Enter" to skip to content

“ARA MATEIX” Detingut Ángel María Villar el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol

Comparteix
94Shares

La Guàrdia Civil escorcolla les dependències de la RFEF i deté Ángel María Villar, en una operació contra la corrupció.

La Guàrdia Civil ha detingut, aquest dimarts al matí, el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, i escorcolla la seu de la RFEF i diversos despatxos, entre els quals s’hi troba el del màxim dirigent de l’organització. Es tracta d’una operació contra la corrupció ordenada pel jutge de l’Audiència Nacional, Santiago Pedraz.

Els agents que han irromput a la RFEF són els pertanyents a la Unitat Central Operativa de l’Institut Armat, i ho han fet després de l’ordre judicial signada per Pedraz. En aquesta operació, en la qual també hi participa la Fiscalia Anticorrupció, es persegueixen presumptes delictes d’administració deslleial, apropiació indeguda, corrupció entre particulars i falsedat documental. La Guàrdia Civil, que segueix escorcollant les dependències de la RFEF, també ha detingut el fill d’Ángel María Villar, Gorka, i el vicepresident econòmic Juan Padrón.

 

Segons diverses fonts, els investigadors també assenyalen tractes de favor de Villar als dirigents de les federacions territorials per obtenir el seu suport incondicional durant el seu mandat i en els processos electorals, utilitzant els mateixos diners de la RFEF en forma de donacions o subvencions. Ángel María Villar suma, amb l’actual, 29 anys com a president de la Reial Federació Espanyola de Futbol.

Comentaris
Comparteix
94Shares

Be First to Comment

Deixa un comentari