Press "Enter" to skip to content

ALBIOL a Twitter ” El nou director de mossos odia al meu país (Espanya) i odia al meu club i esclata la xarxa …

Puntuació dels lectors

El president del Partido Popular català, Xavier Garcia Albiol, ha dit que el nou director de mosssos odia Espanya …

Comentaris
COMPARTEIX !
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

7 Comments

 1. Teresa gual Teresa gual 28 de Juliol de 2017

  Ja estem cansats de que els tertulians d’ofici i els “politiqueros” com el senyor Albiol es dediquin a escalfar la situació politica. Deixin de tocar els pebrots i que nosaltres podem fer la nostra.

 2. Montse Montse 25 de Juliol de 2017

  Sr. García Albiol ja que cobra a Catalunya aprengui a escriure en català, si us plau. L’ortografia és fàcil perquè el corrector fa la feina però la sintaxi s’ha de portar apresa de casa.

 3. Ruperez Ruperez 24 de Juliol de 2017

  Aquest Periquito espanyol es un gra als cullons, sempre la mateixa matraca, que senvagi a viura a madrid que alli sera feliç, aqui esta amargat.

 4. Victoria Pociello Balaguer Victoria Pociello Balaguer 20 de Juliol de 2017

  Caram, els treballadors publics nomes poden percebre un salari publi i aquest en te tre. Fins per aixo son privilegiats ja que s´ho monten de pel.licula.

 5. Dako Dako 18 de Juliol de 2017

  Isabel aquet senyor cobra de tres llocs politics i no donare la suma podrian haveri atacs de cor, es un prepotent.

 6. JOAN JOAN 18 de Juliol de 2017

  TRANQUIL,ELL NO TÉ COMPETENCIES SOBRE ELS PLURIEMPLEATS AMB 3+ SOUS AL MES.TAMPOC SOBRE ELS CURTS DE GAMBADA QUE NO RESPECTEN ALS INDEPENDENTISTES,QUE INSULTEN ALS QUE NO PENSEN COM ELLS,I QUE VAN DE IL.LUMINATS QUE TOT HO SABEN.NO PATEIXES POBRIÇO INSICNIFICANT…

 7. ISABEL ISABEL 18 de Juliol de 2017

  No enteng res, DIPUTAT DEL PARLAMENT DE CATALUNYA?I EN QUE AJUDAS A CATALUNYA?, AMB EL QUE COBRAS ,MOLTES FAMILIAS CATALANAS NO U COBREN NI EM SOMNIS . ARE ENTENG QUE SIGUIS TANT…..12.844 EU, PERO NO ET COMPENSA, LA GENT CREC QUE NO TE APRECIAN GAIRE, (PERO SUPOSO QUE A TU TANT TE FOT). TE AGRAIRIA QUE NO PARLESIS DELS MOSSSOS, SI NO ES PER DONARLIS TOT EL QUE SE SUPOSA QUE NECESITANT PER ESTAR BEN PROTEIGITS PER LA SEVA FEINA .

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser